uFeel.me
Напиши ми писмо
Автор: nella_gold,  28 ноември 2009 г. в 21:15 ч.
прочити: 682
Напиши ми писмо, а
вместо подател, нарисувай
сърцето си. Зная колко
голямо е, на приятел!

Започни, както винаги,
с обичайните фрази.
Докажи ме със думи,
в окончателна... фаза.

Разкажи ми за себе си -
туй, което очаквам.
После в няколко реда -
докажи любовта си.

Предскажи ме такава,
не каквато ме чакаше...
Догони ме във времето,
не със вчерашна дата.

Изпрати го писмото,
изпрати го по вятъра.
Вместо марка, със обич
този плик запечатай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me