uFeel.me
Напиши ми писмо
Автор: yossifova,  5 февруари 2009 г. в 11:40 ч.
прочити: 152

Напиши ми писмо.

Наречи ме “любима”.

Напиши, че за теб

съм най-необходимата.


Излъжи ме без страх –

ще ти вярвам безкрайно.

Нека тази лъжа

се превърне в реалност.


Може би аз за теб

съм наистина свидна.

Може би ти от мен

си по-слаб, а не по-силният.


Напиши ми писмо.

Наречи ме “любима”.

Тази твоя лъжа

ми е необходима.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me