uFeel.me
Намерих… себе си…
Автор: pavli,  12 август 2009 г. в 07:25 ч.
прочити: 2983
Изгубена… попаднах…
в отприщено синьо небе…
в букет от красива зора…
защото бях сред звездите…
в преливаща пълна луна…
в теб… потънала…
в погледа ти… изгубена…

                                     © Павлина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me