uFeel.me
Намерих те, любов!
Автор: joysis,  12 ноември 2011 г. в 16:16 ч.
прочити: 234

Пътека с дъх на полудели лозници.
Небето е усмихнало лицето си.
Разлистват се мечтите – храсти розови.
Отпуска тишината раменете ми.

Дървета ми постилат пъстра сянка.
Тревица хапе пролетно нозете ми.
И сгушвам се в лирическа землянка,
където са безсилни ветровете.

Намерих те...Намерих те любов!
Ликуват възхитени сетивата ми.
И огъня, и светлия ти зов  
разпалват не огнище, а душата ми.

Загребвам с шепа сипкавата пръст.
Oт пръст сме сътворени на земята.
Понесла с вяра своя огнен кръст,
ще пиша до последната си дата!

Радостина Драгоева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me