uFeel.me
Намери ме
Автор: nerina,  11 януари 2013 г. в 11:54 ч.
прочити: 356

Понякога съм дива стихия,

непокорна съм вода с тамян,

събирам в шепи земна орисия,

огньове паля в твоя храм.


Къде ще ме откриеш сама не зная,

загубвам се в измислени лица,

душите им докосвам, топло галя

покривам ги в ореол от слънца.


Усетиш ли мe, първо паля,

после пръскам нежност от цветя,

отнасям те се в далечната омая,

вдъхвам в тебе късче доброта.


A почнеш ли да влизаш надълбоко,

знай, видяла съм в теб сълза,

която искаш да отрониш издълбоко,

нo страхуваш се и бягаш…

Oставяш мен сама.


Защото знаеш, че си ме намерил,

рaзбрал си, че АЗ това съм ТЯ,

тръгваш, a поглед в мен си вперил,

оставаш сърцето си при любовта! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me