uFeel.me
Нали...
Автор: Angel_Kolev,  3 юли 2013 г. в 11:48 ч.
прочити: 365
Безсмислено е? Аз съм Вятър!
С ваксина съм. Срещу любов.
Поставих си я сам. В душата!
Не я боля! В смут чух: Защо?

А - аз какво да кажа? Плаках.
Вилнях сред гняв в една гора.
Троших със месеци стъклата!
На всички хора? Станах враг!

Защото: Тя пристигна. В лято.
Красива. Много. Всъщност бях
безпомощен? Реших: Съдбата
ме е дарила! С най - скъп дар.

Но после тя замина! С някой?
Не помня, даже кой! С какво?
Разби на пух и прах остатъка?
В който сe вричахме(до гроб)!

Сега разбра! И спри словата!
Знай: Обликът ми е фалшив!
Аз съм единствено мечтател!
Ти вярваш в Любовта! Нали?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me