uFeel.me
*Нали си казахме...?!*
Автор: l.hiena,  26 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 768

*

Нали си казахме последно слово,

нали уж всичко между нас приключи?!

Защо тогава сещам, че отново

започваш пак безумно... да обичаш?

*

И сякаш, че това не ще се свърши!

Ех, няма ли най-сетне да си идеш?!

Нали раздялата страстта прекърши

в стенание зловонно от една обида?

*

Нали погрома под дъжда предрече,

че няма път след кален идеал?!

Защо тогава толкова сърдечно

ръката ми целуваш, пламнал цял?!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me