uFeel.me
Нали го помниш... (2)
Автор: nella_gold,  27 август 2010 г. в 07:07 ч.
прочити: 377
Във утрото откъснах слънчев лъч,

ще го превърна... в теб.

В усмивката ти нежна ще го вмъкна

и после дълго, в моя ден студен...

ще го превърна в... нашето огнище.



Във утрото събрах роса -


най-живата, искряща свежест.

Ще я превърна в... в теб.

Със нея жаждата на своя ден да утоля,

като река ще я разлея, после.



Във утрото откъснах розов цвят,


най-ароматния, и толкова омаен.

Със него ще се вмъкна в твоя свят...

Денят ми все на рози да ухае.

Нали го помниш онзи розов храст?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me