uFeel.me
Накратко...
Автор: daria_georgievna,  4 декември 2010 г. в 15:59 ч.
прочити: 222

Церебрално ми липсваш.

Не лъжа.

Не, лъжа те.

Винаги. По мъничко.

По-мъничко .

И с истината –

изкопнявам те

и после те  отписвам...

Всеки ден

когато те няма

и когато си с мен

Церебрално ми липсваш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me