uFeel.me
Наказвай ме сега, додето не е съмнало
Автор: Andromaha,  15 септември 2009 г. в 22:52 ч.
прочити: 613
Разпъваш ме...
сега ти се е паднало!
Не съм невинна...
накажи ме!
Но бързай,
додето не е съмнало,
че после...
ще изтръгна твойто име!

Ще се завръщам...
там където бягаш.
Ще скитам
из несбъднатите ти мечти,
ще пиеш мен...
по три пъти на гладно
и ще се мяташ в огън,
който не гори!

Проклятие съм
с име на Невинност
и бездна
от неутолима страст...
Осъден си!
Дори във Ада да се скриеш,
там пак ще те посрещна... Аз!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me