uFeel.me
Накажи ме, аз ти прощавам
Автор: Gigitu,  28 януари 2009 г. в 18:17 ч.
прочити: 654

Накажи ме, че така съм те обичала!
Нека много да ме заболи!
На камъни замръзнали със теб приличаме,
а някога горяхме, помниш ли?!

Накажи ме, че със жар съм те целувала!
Устните ти са пресъхнали сега.
Няма смисъл повече да се преструваме-
всичко е приключило... нима?!

Накажи ме! Аз ти го прощавам!
Любовта с омраза няма да сменя.
За последно само нека те погаля,
пак да те целуна и да си вървя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me