uFeel.me
Наивността ми на дете...
Автор: Slava56,  25 ноември 2008 г. в 18:25 ч.
прочити: 422
"Наивността ми на дете"
подвежда ме... Играе си
с въображението ми...
Миражите
за истина представя.
И тръгвам към оазиса жадуван!
...
А изворът живителен
е може би
в обратната
посока...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me