uFeel.me
Наивник
Автор: vesan,  22 май 2009 г. в 10:56 ч.
прочити: 181
С тялото женствена линия ваеш,
поглед премрежен, прибулена страст...
Сексът – това е, което желаеш.
Сексът. Там имаш ти пълната власт.

Голото тяло, изящните форми
сякаш ме канят от моя десктоп.
Сексът за тебе живот е и норма,
но любовта отпътува на стоп.

Коя си? Каква си? Вече не зная.
Снимката питам наивно сега.
И странно замислен, наивно мечтая
да бъдеш пак моя с наивна тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me