uFeel.me
Нахвърляно
Автор: Malita,  30 април 2009 г. в 00:19 ч.
прочити: 382
Объркан си, защо не го разбираш?!
Безсилието явно ти тежи.
Сълзата ми в очакване пресъхна,
Една лъжа остана да горчи...
Белязана от думите притворни,
Една наивна капчица любов.
Несгрята, недолюбена, сиротна
Сама по пътя си ще продължи.
И ти след нея си тръгни . . .

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me