uFeel.me
Нахвърляно набързо
Автор: heartfelt,  3 ноември 2012 г. в 13:04 ч.
прочити: 511

И само нощем съм себе си -

когато съм сам -

тогава дишам…

И пиша,

макар да знам,

че всъщност всичко е плява,

подета от вятър,

че всичко пак си остава

глупав театър

и нищо няма да бъде

тъй, както беше…

Което имах, го няма -

мигът летеше…

Което имам – ме топли…

Ала по време

на тези лунни нощи

желая тебе…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me