uFeel.me
Надежда
Автор: zigitop,  26 май 2009 г. в 22:01 ч.
прочити: 212
Надежда

спрете вече
да ранявате сърцето
стига сте се подигравали
с душата
погледнете ме
бях буен огън
а сега съм жар
мечтите ми
една след друга
губят блясък
от кръстопът
на кръстопът се мятам
полудял
животът ми изтича като пясък
и нямам чувство че съм цял

стига вече
спрете

стига
подарете ми
надежда за възкръсване

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me