uFeel.me
Надежда
Автор: janny,  14 юли 2008 г. в 10:18 ч.
прочити: 240
Сбогувах се със теб.
Не мислех, че ще бъде лесно.
Самотата ме обгръща.
Няма те до мен.
Пусто е сърцето.
Сухи са очите.
Напразни са всички думи.
Безпътен е сега животът.
Безрадостен денят.
Възможното е сякаш невъзможно.
Едно едничко ми остана -
надеждата, че веднъж
отишъл си завинаги от тоя дом,
отново някой ден
с усмивка тук ще дойдеш

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me