uFeel.me
Начало
Автор: sui4i_bel,  27 март 2012 г. в 15:55 ч.
прочити: 222

Една безсънна нощ,

едно ново начало…

И ето – изгревът е тук…

Тръгвам,

преди да е заваляло…

Пролетният вятър

по детски се закача…

Заиграва се с къдриците ми

и ме моли да не плача…

Невинно се усмихвам –

озарена от идея…

Да, аз още вярвам в нея –

в онази пътеводна звезда,

която беляза моята съдба…

И днес морно по пътя вървя…

… за да отвоювам своето място в света…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me