uFeel.me
Наблизо
Автор: aurora,  18 ноември 2009 г. в 09:26 ч.
прочити: 320
Но винаги наблизо? Как пък не!
Да гледаш как те страдам? Не, не искам!
Сега, когато всичко ми отне,
далеч бъди, не искай да си близо!

И птичето, което отлетя –
била съм аз на снимката ти в синьо.
Свободна, в безтегловност съм сега.
С ръце загръщам нищото в коприна.

За близост не остана място тук,
в една любов като света голяма.
В сърцето ми не ще да има друг,
но теб те моля – нека да те няма.

Сама и само мен да ме боли,
далеч от твоя океан бездънен!
Ще имаме ли Утре? Може би?
Ако изобщо някога се съмне.

18.11.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me