uFeel.me
Набери ме!
Автор: VZ_Dobreva,  2 юни 2013 г. в 19:59 ч.
прочити: 361

Ден се измина, така ще мине и седмица, 


и месец и година, нека минат и две, и три.


Тогава, любов, позвъни ми!


Кажи ми, че времето изтече, че от мъка


забравих кой ден сме!


Набери ме!


Нежни думи ми кажи, че ме обичаш и


съм ти нужна!


Набери ме!


Разкажи ми при тебе как върви,


липсвах ли ти, колко често мисли си за мен?!


Приготви ли дома, за който си мечтахме, и


готов ли си да имаме деца?!


Да ги наричаме с най - красивите имена


и да ги отглеждаме с търпението и


мъдростта, на които се учехме един от друг и любовта!


Аз ще чакам, любов!


Вярвай ми, друг не ще ме има, и


не може да ме направи щастлива!


Обади ми се, любов, повикай ме!


Ще дойда и накрая на света! 

Април 2013  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me