uFeel.me
На...
Автор: meri2505,  31 декември 2010 г. в 23:29 ч.
прочити: 212

Да беше буря минала в душата

или пък ураган да ме опустоши,

а то огън бавно лумна в тишината -

огън от любов във мен гори.

 

Защо,  любов,  си тъй необяснима

и как в живота ми се появи -

Когато искам да те имам

е толкоз късно станало , уви ?!

 

Обичам те,  защото ме възраждаш...

Обичам те,  защото в мен гориш -

Днес ти си неутолимата ми жажда,

а утре  -  в моите мечти!

 

30.12.2010г. , гр. Велико Търново

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me