uFeel.me
На яве и на сън
Автор: Tupac,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 490
Стъмва се, и кротко под завивките влизам,
умората караме - да не излизам,
но въпреки това, сън не ме лови,
мисля си за теб и не ми се спи,
притворя ли очи виждам твоето лице,
нежно го докосвам аз със ръце,
погледна ли звездите виждам твоите очи,
и сърцето ми започва по силно да тупти,
но умората надделява и накрая заспивам,
в страната на сънищата, аз отивам,
за да застанеш отново ти пред мен
красива, като слънце, в мрачен ден.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me