uFeel.me
На вятъра с крилатите ръце...
Автор: elina15,  23 март 2011 г. в 10:33 ч.
прочити: 295
На вятъра с крилатите ръце
ще те прегърна...
и ще остана там, по твоето лице,
в очите, с топлия мил блясък.
На слънцето с искрящите лъчи
ще те целуна.
И ще остана... в твоята усмивка.
Със капките на дъжд ще те докосна...
и ще остана... по кожата ти.
Навсякъде ще бъда с теб...
усещай ме във себе си.
В душата си носи ме.
И се усмихвай... когато те прегръщам.
Когато те целувам и докосвам...
на вятъра с крилатите ръце...
на слънцето с искрящите лъчи...
и с капките любов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me