uFeel.me
На всеки
Автор: az20sam,  16 юли 2011 г. в 10:39 ч.
прочити: 149

На всеки по мъничко раздавам

обич - парче по парче,

но всеки после отказва

да ми даде парче от своето сърце.

 

Всеки по трохичка да краде,

няма много да личи,

но накрая ще се разбере,

когато сърцето спре да тупти.

 

На всеки по мъничко раздавам

частичка от моята душа,

всяка лоша дума му прощавам,

но, когато имам нужда от утеха, съм сама.

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me