uFeel.me
На твое място
Автор: leni_n,  31 януари 2009 г. в 18:55 ч.
прочити: 291
Затръшна се след теб вратата.
Звукът отеква още в мен.
Утре тук ще влезе самотата,
за да остане до сетния ми ден.

Ще измести тя смеха ти мъжки
и очите ти с искри в тях,
тънките ти виртуозни пръсти,
прегръдките, в които спях.

На твое място ще останат:
пълна с думи тишина,
една душа - пукната камбана
и една затворена врата.

Ще си отидат още всички птици,
всички пъстри пролетни цветя.
Ще останат само празните зеници
и мъртвите листа на есента..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me