uFeel.me
На ... ( ти знаеш на кого )
Автор: meri2505,  22 април 2011 г. в 21:36 ч.
прочити: 257

  ...това написах, след един дълъг размисъл, препрочитайки стихотворението \"Пръстен \" на Веселин Ханчев

 







\"За твойто тихо идване, което \"


така жадувам с цялото си същество,


за дадената ми ръка и сили влети


във миг на слабост и погубващо ме зло


за твоята усмивка и подкрепа,


когато най -много търсех  теб...


Благодаря за твоята утеха  и  ... ,


че разтвори душата ми в добро


за твойта вяра, нежност и доверие


за туй, което е ... и е било


и туй, което ще е по между ни


сега и занапред ... За туй,


че ти отнемаш от съня ми и


мисълта ми е обсебена от теб


и всеки ден, и всеки час и миг -


душата ми неистово желае


със теб да бъде и да се сгрее


от топлината на само твойта доброта,


аз искам да облагородя стаилото се в мен


сияние и двамата да сътворим


това, което дълго сме мечтали -


да преоткрием себе си  - и аз, и ти...


и Любовта, която вечно сме желали...


 


22.04.2011г, гр. Велико Търново

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me