uFeel.me
На тебе само
Автор: sandraaleksieva,  9 февруари 2010 г. в 12:17 ч.
прочити: 451

Сърцето ми от обич разпиляно,
сърцето ми от огън и от плам,
сърцето ми, побиращо се в длани,
на тебе само искам да го дам.

Душата ми, копнееща за тебе,
душата ми е скрита точно там,
където само ти ще я намериш -
на тебе само искам да я дам.

Мечтите ми, в които си до мене,
мечти, които пазя сякаш в храм,
на теб изцяло те са посветени,
на тебе само искам да ги дам.

И дните ми, които ми остават,
те колко са не искам и да знам,
но с тебе само искам да минават,
на тебе само искам да ги дам.

2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me