uFeel.me
На тебе мое чудо!
Автор: kontra56,  26 януари 2009 г. в 18:58 ч.
прочити: 393


Ти знаеш ли когато си до мене -
не се страхувам!
Само бясната ти скорост ме влудява...
Откъде се появи и сграбчи мен, кажи ми...?
 случи се така като в приказка описано...
и сгушена в тебе аз се чувствам защитена,
гледам и не вярвам, сън ли е това или съдба орисана?
когато  каза ми, че  мислиш си за мен и искаш да ме пазиш...
душата ми усмихна се, а даже и проплака...
дори и за момент не бях си и помисляла,
че някой точно мен е чакал...
Написа стих за мен, благодаря ти!
Подари ми кърваво червена роза,никой досега не бе го правил!
дръзнах и да те целуна в една прекрасна вечер
тогава толкова блещукащи светлини ние съзерцавахме отдалече...
каза ми по Коледа се случват чудеса! Нима аз съм твоето чудо, кажи ми!
Едно обикновено момиче в живота... без пламък в очите,без песен...
досега светът ми се струваше за мечтите ми тесен!
Ти дойде в живота ми и преобърна всичко,
искам нашата приказка за миг дори да не свършва..
искам да ти кажа просто колко много те обичам
и сълзи по теб в очите нивга да не бърша!
Гледахме с теб една чудна елхичка и си пожелахме нещо
под едни звездички,
ти знаеш ли погледна ли назад аз винаги ще виждам тебе...
дано и занапред с мен да бъдеш, да виждам само твоите  очички!


           Посветено!





















































































 








































































































































    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me