uFeel.me
На теб
Автор: rumen popov,  17 януари 2011 г. в 18:25 ч.
прочити: 662
С тебе преминах,
през трънливи и равни пътеки,
за малко те имах,
но те обикнах навеки.

Студена хубост,
в погледа ти има,
и се влюбих до лудост -
в твоята ледена зима.

Погледът ти - син кристал,
преряза ме с тайна нежност.
Видях огънят зад студа заспал,
и да те обикна беше неизбежност.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me