uFeel.me
На теб говоря! Чуваш ли, кажи?!
Автор: qnko_pz,  16 юни 2013 г. в 07:31 ч.
прочити: 238
На своето сърце говоря, 
дали ме чува няма как да знам...
Заключено е надълбоко в спомен,
един единствен и така голям.

На своето сърце говоря аз!
Бъди свободно, чуй ме, полети!
Но няма отговор, а само стон любовен,
изгубващ се по пътя във сълзи.

На теб говоря! Чуваш ли, кажи?!
Не се предавай, пак със мен бъди!
Поискай и ще бъдат твои
отново всичките мечти! 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me