uFeel.me
На сцената
Автор: leila,  31 август 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 337
Усмивка, топъл поглед и молба-
едно измъчено сърце, жестове,
зад тях безмълвен вопъл,
едно огрижено лице.
Филмът почва след минути,
всички са по своите места,
остават само думите нечути,
на сцената пристига ЛЮБОВТА!
Тя измамница е най-голяма
и главна героиня,
обсебваща, добра и зла
по-чиста от вода, по-тъжна от пустиня.
Безразличието към нея гледа
и опитва се да я пребори,
в помощ идват му Сълзите,
Болката с нея спори.
Самотата я обгръща,
Мъката я гони,
Отчаянието без вопъл се завръща,
Злото въздуха със сила пори.
Всички са безсилни
бягайки един към друг,
Любовта ги гледа сляпо,
няма кой да я измести тук!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me