uFeel.me
На среща с ... любовта
Автор: tanq_mezeva,  30 юли 2011 г. в 12:53 ч.
прочити: 635
Разгръщам овехтялата тетрадка
и спомени далечни лумват в мен.
Тя, младостта, завръща се за кратко,
чрез стихове, изляти в тъжен ден.

По листите следи - горчиви сълзи,
размазан почерк, плачещи слова,
болезнени емоции и... скрупули,
пропили се дълбоко в същността. 

Наднича първата любов страхливо,
по-плаха от подгонена сърна.
Тя моли за внимание, свенливо,
безгласно се заклева в вечността.

Редят се думите, по детски чисти,
изплакани самотно във нощта.
Мечтателно очакващи, лъчисти,
бликнали от девствена душа.

И ето ден, във който мълчаливо
отворила тетрадката, стоя
с сълзи в  очите, но щастливи,
защото съм на среща с... любовта.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me