uFeel.me
На сестра ми
Автор: D.Pachev,  16 ноември 2009 г. в 14:55 ч.
прочити: 1813

Сълзите твои политат припряно,
утеха за тебе е мъжкото рамо.
Попива ги бавно моята риза,
но всяка една до сърцето ми слиза.
И там си остава и всяка тежи,
но не само тебе, и мен ме боли!
Ще бъда до тебе повярвай в това,
и ризата мокра не ще я сваля!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me