uFeel.me
На сърцето, което рискува
Автор: sandraaleksieva,  1 ноември 2012 г. в 03:16 ч.
прочити: 264

Любовта е нечестна игра
за онези, които не знаят
ще си струва ли тази борба
и на нея къде ли я краят. 

Те се лутат с въпроси безброй
и се питат какво ще загубят.
Да са плах или храбър герой
в този филм непрестанно се чудят.

Но животът е кратък период,
твърде кратък за много въпроси.
Днес играеш и ти си на ход,
а играта награди ти носи... 

Справедлива е тази игра
за сърцето, което рискува.
Всеки ход е маневра добра
и ти знаеш, че всичко си струва!


2012 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me