uFeel.me
На съпрузите с любов
Автор: galabica,  10 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 569

Защо нас не ни обичате -
дето ви гледаме децата?
А все след онези жени надничате,
дето дълги са им краката.

Защо нас не ни обичате -
дето бдим над вас като орлици?
А при онез, дето тропат с токчета тичате
и им купувате огърлици.

Защо нас не ни обичате -
дето перем ви бельото мръсно?
А тайно все онези събличате
и уж работите до късно.

Защо нас не ни обичате -
дето пазим ви топло блюдото?
А на онез, дето все ги отричате
кафе им поднасяте във леглото.

Защо нас не ни обичате -
дето за нищо не ви съдим?
Но докато по онез се увличате,
за други и ние от онез можем да бъдем!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me