uFeel.me
На разсъмване...
Автор: pavli,  3 август 2011 г. в 08:28 ч.
прочити: 1290

Все такава да ме помниш –
още непогалена от слънчево събуждане,
тихо приютила нежен дъх във шепите ти...
Неизречените думички да са напътствия 
в дългото пътуване към себе си...
Да не сменя времето посоките...
И усукано, въжето-спомени
тягостната примка да разхлаби...
Стълбичка да стане за промените...
Чакам те в оранжевото зазоряване...



                           ***                              

Залязвам – изгрявам – в тих стих – кръговрат…


                                                             © Павлина Петрова

                                                             \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me