uFeel.me
На раздяла
Автор: de_bra,  23 ноември 2009 г. в 23:43 ч.
прочити: 327

Не ме убивай с очи за раздяла,
не ме погубвай с думи на мъст –
едно малко стръкче любов оцеляла
аз пазя грижливо във сухата пръст.

Поливам със спомени крехкото цвете
и завет му пазя от вятър и дъжд,
избърсвам понякога прахоляци от време
и пак го събуждам, и пак... – неведнъж.

Не искай от мен да откъсна цвета му,
не го смразявай с този поглед студен,
може бледен и слаб да е вече дъха му,
но е жива частица от тебе и мен.

Д.Б.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me