uFeel.me
На раздяла
Автор: obi4ana_madama,  4 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 259
На раздялата дойде часът.
Дойде часът на болка и тъга.

Губя те завинаги любов моя, губя те.
Загубих те и не знам как да те задържа до мен любов моя.

На раздялата дойде часът.
Дойде часът на болка и тъга.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me