uFeel.me
На раздяла
Автор: Shanka,  12 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 436
Отиваш си. Така реши.
Не искам за това да споря,
но мъничко поне поспри,
последен път ще ти говоря.

Не искам груби обещания
и къпани във грях лъжи.
Приятелство ли? Оправдание.
От него също ще боли.

Не искам твоите ръце,
защото галят със измама.
Така,без нежност по-добре,
от колкото със тежка рана.

Аз искам само да ми върнеш,
от теб, което е отнето,
преди със гръб да се обърнеш,
върни ми моля те сърцето.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me