uFeel.me
На пустиня прилича сърцето ми...
Автор: aneta_kz,  22 юли 2011 г. в 17:20 ч.
прочити: 302
Не е трудно да се влюбиш във мене,
затова не поглеждай в очите ми.
Не разбивай онази преграда,
зад която съм скрила мечтите си.

Там се лутах в гори тилилейски,
за да търся изгубени спомени.
Аз живея така (неприлично е),
но да дишам без тях не умея.

Колко пъти пребродих пътеките,
(уж оставях по малко за връщане)
и ги търсех, като Хензел и Гретел,
ала кучета ги бяха разкъсали.

С паяжина прешивах реверите,
избродирах ги нишка по нишка,
а разплитах по малко дантелите
ту във студ, ту във пек да се търся.
..........................
Много лесно ще се влюбиш във мене,
по-добре стой далеч от очите ми,
нямам нищичко вече за даване -
на пустиня прилича сърцето ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me