uFeel.me
На първата моя Любов (2)
Автор: Petrova_AHETA,  20 февруари 2012 г. в 21:57 ч.
прочити: 363

Ти спомняш ли си първата целувка,
треперещото ми от страст телце?!
И аз още помня първата милувка,
и ритъма на не любилото ми сърце...

Не се усмихвай. Знам, че помниш!
Не се забравя първата Любов!
Усещам как с желание се бориш -
да ме прегърнеш и целунеш си готов...

За мене ще останеш вечна тръпка,
която аз ще помня цял живот!
След теб любовите ми бяха с кръпка,
без теб живота ми беше на автопилот...

Признавам, че за мене си единствен,
който съм обичала с такава жар!
И сега кога във  очи те гледам -
готова съм да изгоря във същият пожар!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me