uFeel.me
На облаче са кацнали...
Автор: voda,  25 юли 2011 г. в 18:19 ч.
прочити: 250
Към мен пътуват думи, твои думи,

събрани в песни или в стихове.

Отпили тишина от нощи будни.

Надпели и стогласи ветрове.


Към мен летят, крилати и безкрили.

Ни дъжд, ни буря може да ги спре.

Вселената се учи да ги срича,

на сто езика да ги преведе.


И въздухът потрепва от очакване,

а дните-охлюви едва пълзят...


Но ето ги, на облаче са кацнали.

И падат върху мене. Като дъжд.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me