uFeel.me
На най-добрата ми приятелка
Автор: kris4eto0o0,  8 ноември 2009 г. в 21:23 ч.
прочити: 12221
Благодаря ти за нощите,в които
слушаше риданията ми безкрайни,
и за нещата, който ти казвам,
а ти превръщаш във тайни!
Какво би било,
ако те нямаше до мен...
Предполагам, че самотен
щеше да е всеки ден.
Има толкоз други хора,
но никой не е като теб.
За мен не си от онзи тип:
\"поредният обикновен човек!\"
Ти си моята незаменима
приятелка най-добра!
Като тебе няма, няма и да има!
И това ме прави най-щастлива на света!
Само с поглед си говорим,
само с поглед ме разбираш...
Случвало се е да спорим,
но аз знам, че ме обичаш.
Подкрепяш ме във всяка глупост,
която спонтанно ми хрумне,
дори да е поредната лудост
помагаш ми да я изпълня.
Без твоето присъствие,
вярвам,нямаше да съществувам,
а за хора като тебе
мога само да бленувам.
Дори и да сме разделени
аз те нося в своето сърце!
И все пак нека заедно да продължим
хванати ръце за ръце!

Посветено на Йолито...Благодаря ти,че ме приемаш такава,каквато съм!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me