uFeel.me
На моя любим
Автор: Innka,  17 юли 2008 г. в 16:58 ч.
прочити: 401
Можеш ли да ми покажеш
какво е любовта?
Можеш ли да ме накараш
да повярвам в нея?

О, да!
Знам, че ти можеш
Всичко това!
Знам, че ти можеш
да ме покориш!
Знам, че ти можеш
да накараш сърцето ми
да бие лудо, лудо за теб!

Можеш да накараш
очите ми да греят...
Можеш да накараш
ръцете ми да треперят...
От любов!

Можеш да направиш от мен нежно цвете...
Можеш да направиш от мен разцъфнала роза...
Можеш каквото поискаш с любовта, която ми даваш.

Караш ме да се чувствам като облак.
Като малко птиче.
Караш ме да се чувствам така сякаш
мога да имам всичко на света!

Но аз искам само теб!
Само Те, моя любов!

Ти ми даваш всичко!
Не искам нищо друго!

Само да бъда с Теб!
С Теб!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me