uFeel.me
На мига
Автор: janker,  16 май 2011 г. в 17:54 ч.
прочити: 583
Миг с теб и твоята любов.
Целуваш мигновено,
усмихваш се нежно.
Ела при мен за миг,
потърси ме в мечтите си,
потърси ме в сънищата си.
Аз съм тук,
къде си сега?
Пожелай ме със сърцето си,
докосни ме с любовта си.
Обич моя красива,
искам теб и любовта ти.
Ти си с мен,
в миг вълшебен и красив.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me