uFeel.me
На любимият ръцете /Нарисувай ми /
Автор: bizcocho,  1 юни 2009 г. в 22:12 ч.
прочити: 629
Нарисувай ми картина на скала,
в която да заспиват ветровете,
със шуплите поели от дъжда
спомени от никой неотнети...

Нарисувай ми от палмата листо,
избеляло слънчево във цветовете,
а в прорезите измисли защо
отмалялата надежда още свети...

Нарисувай ми космична красота
побрала мъдростта на сто планети,
но моля те вмъкни и любовта
в изгарящо летящите комети...

Нарисувай ми ти стон от песента,
среднощните, нестихнали куплети
и вярата сложи в една дъга,
неугасваща от пътища отнети

Нарисувай ми човешката душа -
тайнствено и крехко цвете,
красиво като звездна тишина...
Ах! Ти си нарисувал на любимият ръцете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me