uFeel.me
На лятото в най-хубавия ден
Автор: Amenscha,  21 май 2012 г. в 23:41 ч.
прочити: 482
На лятото в най-хубавия ден
сама по пътя ще поема.
И нищо няма аз да взема с мен,
само в спомените ти стаена,
душата ти ще отнеса във плен.
 
На лятото в най-хубавия ден,
коси разпуснала, пленили вятър,
през житото ще тичам и до мен
ще тича не един мечтател,
от обич и усмивки окрилен.
 
На лятото в най-хубавия ден,
със тебе ще си взема сбогом.
Недей да бъдеш тъжен и сломен
и не запълвай този пролом,
със сълзи и тъга по мен!
 
На лятото в най-хубавия ден
свободна може да се върна.
Духът ми волен, но успокоен,
ще иска твоя нежно да прегърне,
от обич и усмивки победен.

 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me