uFeel.me
На криеница
Автор: crowie,  28 май 2012 г. в 02:29 ч.
прочити: 223

Ухаеш на рози, ти цялата, мила.

Издишаш с аромат на бели цветя...

И не знам истинска ли си, когато те има.

Боли ме от сълзите ти, щом си сама...

 

Ти цялата дишаш, трептиш и извираш

от моята същност от кадифе...

Обичам те, дори да не го виждаш.

Истински силно като малко дете...

 

Деца сме с теб, не забравяй.

Играем на криеница навред.

Аз крия чувства. Но не ме оставяй.

Ти криеш себе си. Но аз съм до теб.

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me