uFeel.me
На края на света
Автор: CAMCOH,  1 декември 2010 г. в 19:29 ч.
прочити: 510
Търсих те на изток и на запад,
търсих те на север и на юг;
мислех, че си тайна непозната,
а пък ти била си вечно тук.

Намерих те на края на света,
където те откраднах от звездите.
Познах те по онази тишина,
де миговете стават на години.

Тук, където сбъдва се сънят ми,
дланите ти нежно ме обгръщат.
До сърцето, приютило любовта ми,
някой ден ще искам да издъхна...


27.11.2010.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me