uFeel.me
На кого ме оставяш такава
Автор: Irresistible,  1 февруари 2012 г. в 22:06 ч.
прочити: 239
На кого ме оставяш такава?!
Ожулена и ранена - 
по твоите правила живяла, 
по твое искане променена...
 
На кого ме оставяш такава?! 
Белязана с хиляди рани,
сълзите си бърша в ръкава
между виковете и многото драми...
 
На кого ме оставяш такава?!
Вече мога само теб да обичам - 
негодна за други оставам... 
примирих се, че ти си ми всичко!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me